_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Friday, 5 August 2011

Approving Friends

Okay harineh aku rasa baik hati sikit so aku approve kawan-kawan aku dekat Facebook tuu. dari pertengahan Jun sampai sekarang aku tak approve-aprrove korang en? atototototo sorrylah. aku agak tademood nak approve kawan baru neh. sorry kay? :3


yes that's the friend requestssssssssssss. sumpah aku penat nak approve semua tuu :3


Half of them aku dah approve :3


This is really aku tak percaya nak mampuih --' aku tatahulah macamane dorang-dorang semua neh jumpa Facebook aku. and aku tatahu apa tujuan dorang ADD aku -.- hahahahahha thanks lerr yee 'Orang Putih' (:

p/s to Kawan Baru aku :-
Okay, DO ADD DO TALK FIRST okay? yang dah tegur aku tuu thanks lerr yeah? and yang belum tuu pepandailah okay? and thanks somuch add aku. aku pun tatahu kenapa korang semua neh add aku haha :D anyway jangan nak HIDUNG TINGGI dengan aku sangatlah en? kang aku delete, nangis darah korang. cehwah dah lerr aku nak nyanyi sorang-sorang. kbye KAWAN BARU, lovvahyou <3