_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Tuesday, 4 October 2011

awak.....



hahaha nampak apa dia tulis atas tu? k kita masuk contestttttttttttt! and seriously ni 'FIRSTIME' kita masuk. hihi saja-saja je nak masuk. nak cuba cemana contest official cenggini.

Syarat-syarat:
  • Semua layak join kecuali lelaki
  • Taruhkan gambar anda berseorangan yang terbaik dalam gaya anda tersendiri .
  • Bebas mengikut gaya tersendiri .
  • No fake ok . Sekiranya anda fake , penyertaan anda terbatal serta-merta .
  •  Maklumkan kepada rakan facebook anda supaya mereka mengundi gambar taruhan anda.
  • Anda juga boleh mengajak rakan facebook anda untuk join contest ini .
  • 50% undian facebook and 50% undian saya .

Grand Price:
  • RM50 topup. (All connection)

Closed:
  • 25/11/2011

muehehe k now nak tahu aku letak gambar mana? tet tet tet tet tet tet hahah k here it it ->


burukkan burukkan? hihi dah tahu dah. saja je nak taruk yang buruk. sebab firstime kannnnnnnnn? oh lupa, korang jangan lupa Vote kita ye? korang kena pegi neh HeremyBelog Blogspot dulu. then tekan Like. then pergi album Contest Budak Superb Dengan Style k? cariklah gambar kita yang macam atas tu and click Like. k awak awak awak awak tu? hihi k thanks byebye for the vote. nanti kita share-share topup tu dekat korang k? Vote korang amat kita hargai. jaga diri byebye xoxo